Monday, March 23, 2009

selesai gameboard cf 101




pagi semalam...aku ada arrange kan game board CF 101 nie...firstly...mekasih pada sifu juruukur..kerana sudi luangkan masa dan berkongsi ilmu dengan kami dari pagi smpi ke ptg..feedback yang aku terima slps game nie...kesemuanya positive action...ada yg memula tak berani main lar...takut lar..last2..ending game..syok plak...pastu request nak main lagi...hehehehehe...
banyak yg aku pelajari dan banyak jugak pengetahuan yang aku dapat...
kadang2 perkara basic mcm nie...aku xpenah pelajari...aku belajaq pun..terus melalui TT...melalui blog..melalui forum...jadik pengetahuan ni aku kembangkan kepada game board nie..

anyway...t/kasih kepada semua kerana sudi menjamah makanan yang tak seberapa itu...dan kesimpulan yg sy dapat kongsikan disini melalui gameboard nie...kalau kita nak buat sesuatu perkara...yang kita nampak bleh berjaya...bleh grow income...jadik kita kena buat keptsan yang berani...dan aku dapat ilmu...mcm mana nak JV..macam mana dengan ODASB vs stock market (menda baru nie)...pastu mcm mana nk grow income dengan cepat...!!!wowww...best...mekasih juruukur...atas ilmu yg anda sanggup kongsikan itu...

adiozzz

p/s: aku org ke-3 kuaq dari rat race....huhuhuhu...terlalu sgt berhati2.....ahaksss...

7 comments:

impianku said...

Salam...
Tq Ayip coz arrange game yang benar best...mencabar skill n pengetahuan dan keberanian...fast action..lambat terlepas la...
Tq gak kat sifu juruukur coz tak kedekut ilmu...
akak org terakhir...tapi mmg best la
klu ada lagi games pasni...akak xkan lepaskan ...byk knowledge yang boleh dapat...

juruukur said...

lepas main game nii.. kepala mesti panas.. asyik pikir.. pasif income.. pasif income.. tul tak?

ayip said...

hehehe...btul tu juruukur...kepala tgh ligat nie...!!!hehehe...

impianku said...

akak pong...
dlm kepala ni tercongak2 camnerr nk dapatkan minimum capital tok buat OD...hehehehehe

Sumatra said...

hi...nak berkongsi gak psl game nie...best sgt..tq ayip 4 arranging this game..and to sifu juruukur thanks a lot for your guidance..u were such a great person..tak kedekut ilmu.harap lps nie sy lebih confident & berani.
sy org ke2 kuar..mcm xcaya je, coz sy la yg plg takut nk main (zero k/ledge)'..masih duk fikir psl pasif income'!!!

ayip said...

sumatra...sudah dapat fikir2kan pasif income ker???dah jumpa???

impianku...
dengar cerita sudah nak mula wat OD...wowww....dasyat tu...

impianku said...

hehehehe...nanti tolong akak wat OD ek...tgh ejas tanah ayah kat kg...
nanti akak berguru ngan juruukur lak...leh kan sifu juruukur?

Blog Widget by LinkWithin