Thursday, March 31, 2011

Laluan MRT

Dah lama aku tak update blog nie. At lot of thing to do. Aku baru shj dalam proses pembelian rumah. dekat dengan kajang Utama. kemudian insyaallah, klu takde aral melintang. aku akan sambung degree bulan Mei nie. dan tambahan dengan kesibukan projek anak ayam kampung baru-baru nie. alhamdulillah dah ada buyer dan permintaan. Insyaallah, moga2 projek nie akan on going. aku attachkan laluan MRT tuk refferance korang. mana nak tau, lokasi2 yang korang dah ada atau bercadang tuk beli rumah tu..so kemudahan pengangkutan sedikit sebanyak membantu harga pasaran rumah korang.. kita layan ajer.....

Wednesday, January 26, 2011

Pelaburan emas

Skrg nie trend harga emas kembali menurun...ttp aku suka perbincangan ttg emas yg dikatakan dapat mengawal inflasi dunia serta mengaut keuntungan tahunan antara 20%-30% setahun.


http://www.bicarajutawan.com/forum/t34145-17/#post544784

diattachkan satu contoh chart yg menarik tu dikongsi bersama. chart ini sumbangan daripada pak GF.

Wednesday, January 19, 2011

Penubuhan Koperasi ikatan selatan johor sdn bhd

Assalamualaikum dan selamat pagi yang ceria,

sesapa nak join koperasi ikatan selatan johor..boleh layari facebook link seperti berikut :

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=1712321338149&set=a.1530691077506.76328.1541612473

atau di dalam forum BJ.com

http://www.bicarajutawan.com/forum/t3702-793/

xtvt yang diadakan :
i. Mesy. AGM
ii. BBQ
iii. Kursus membuat mee kuning


gambo adalah seperti berikut :



Blog Widget by LinkWithin