Thursday, March 31, 2011

Laluan MRT

Dah lama aku tak update blog nie. At lot of thing to do. Aku baru shj dalam proses pembelian rumah. dekat dengan kajang Utama. kemudian insyaallah, klu takde aral melintang. aku akan sambung degree bulan Mei nie. dan tambahan dengan kesibukan projek anak ayam kampung baru-baru nie. alhamdulillah dah ada buyer dan permintaan. Insyaallah, moga2 projek nie akan on going. aku attachkan laluan MRT tuk refferance korang. mana nak tau, lokasi2 yang korang dah ada atau bercadang tuk beli rumah tu..so kemudahan pengangkutan sedikit sebanyak membantu harga pasaran rumah korang.. kita layan ajer.....
Blog Widget by LinkWithin