Tuesday, March 3, 2009

Jalan-jalan carik makan...


wowww...semalam sj aku jenjalan kat blkg stadium di selayang...teringin nak pekena air buah gelas besar..maklumlar...since aku dah lama tak pi sana...ada lah 3-4 tahun sudah...smpi sesat jgk lar mencarik kedai tu...hehehe....seronok bile imbau balik kenangan lama...pi sana...pi sini...semata2 nak rasa masakan yg sedap2 belaka...

kedai tu ok lar...kena dengan reganya...tak lar mahal sgt...tak silap aku...gelas air buah yang sederhana pun takat RM2.50...harganya mengikut kategori iaitu daripada gelas kecik sampai lar ke kategori jag...tak silap aku..yg besar..harga dalam RM5.50 kot..dan yg paling besar..iaitu jag..dalam RM 10.00...hehehe..klu korang boleh habiskan sorang2...memang aku salute lar...ahakss......
sesapa nak merasa air buah...macam2 buah ada...daripada buah durian...buah manggis...buah tembikai...jambu...dan mcm2 lar...
sempat jgk aku order chicken chop...hehehe...nak try rasa western food mcm mana....pape pun..enjoy gambonya...


5 comments:

juruukur said...

kat mana kedai tuu? nak gak aku cuba.. yang sebelah kedai pak tam tuu kee?

ayip said...

hehehe..
btoi tu Sifu..

aik...kaki layan jgk ke???

hehehehe

juruukur said...

selalu gak gi sana.. tapi urusan kerja... layan klien makan kat pak tam tu.. ha ha

impianku said...

aik ayaq ada dua..pi ngan sapa ek....

ayip said...

wowww..sudah ada soklan perangkap iyer...

itu air memang order dua pun...tuk sy seorang..maklumlah...sy dah jdk hyper makan dan hyper minum dah...itu pasal lar..perut sudah ke depan woo.....

hehehehe

Blog Widget by LinkWithin