Tuesday, April 21, 2009

Sapekah gerangan MAB 7177

Malam semalam aku lepak ngan otai segambut kat JJ kepong semalam...otai segambut nie ajak aku berTT di sana...tp tak lama..sekejap ajer...aku tak kesah...pasai aku nak lepak dengannya pun tak lama...tapi mau korek2 rahsia...apa petua dia beli umah Hot dan bidder yg lain tak berani masuk...ada teknik nya...
otai segambut baru-baru ini telah berjaya mendapatkan umah di Ampang...jenis kondo...bukak rega RM80...bid smpi 91K...market value...RM130K..wowwww....banyak beza tu...

tp teknik2 begini jarang skali aku dengar...tambahan dengan kehadiran 2-3 orang bidder non bumi...macam teknik Matt...telah diwar-warkan bajet hangit...tp otai segambut nie..hanya war-warkan..melalui developer sj....dan teknik nie sangat berkesan...detail pasai teknik nie...aku tak leh open kat sini sgt secara detail...kalu korang mau teknik sebegini...sila wat temujanji TT anda dengan otai segambut atau MAB 7177....

haaa...ada lagi 1 teknik dibongkarkan oleh otai segambut nie...teknik waive kan tanggungan kos maintance yg dilelong...selalunya spt yg korang tau...RHB akan tanggung kos2 maintaince umah....(ini bergantung di dalam POS).....sehingga tarikh lelong...katakan aku bagi contohnya...bank maybank tak tanggung kos2 tersebut...dalam POS ada dinyatakan..tp otai segambut nie...leh buat...maintance tu...terus dicover oleh maybank...wowwww...bleh save duit tu...

dan teknik yg terakhir di ajarkan kpd aku...teknik 2 SNP yg berlainan tuk properties yg sama...dan teknik nie...leh generate income korang...dan leh support tuk submition loan....teknik sebegini jarang aku dengar...tp dengan sekadar berTT...ilmu sebeginilah yg akan kita dapat...

anyway...aku telah diamanahkan oleh otai segambut nie...utk tidak menceritakan teknik2 sebegini..kecuali korang berTT dengannya...


adiozzz

17 comments:

peruzz said...

wooww.. ade teknik baru.. saya mesti pilley.. bile lagi ade tt ngan otai segambut ni..wa nk join tt gak..
dengan kemampuan utk wat loan yg limited pasal gaji kecik.. aku mesti nak tau tips2 utk wat loan lebey tuh..bile next tt ngan otai segambut ni bro.. mari kutip ilmu..
sharing is caring..hehe

ayip said...

pehruzz...

tips yg sy bagi tu..sudah aplikasi ka???sila JGN declare..claim dan OT anda pada bank..nnti bank reject...ngeh3...

sourplum said...

pnuh dgn rhsia la entri nih

ctfarazila said...

mcm kenal je otai segambut ni... hehehehe...

ayip said...

sourplum...
saya tak leh open citer kat sini..
bahaya wooo...nnti..bile sy berTT nnti..sy akan share menda nie.. :D

ayip said...

ct kenai ke???
ahakss...misti lar kot..famous wooo...otai segambut nie...dengaq citer..otai nie mau kuaqkan superbike...selepas En Tuah...sama2 lar kita tunggu ek...

ctfarazila said...

aikkk... bukan dia nk kawen dulu ke? Rumah kawen pon dah ade kan...hehehe

peruzz said...

kalo ini otai.. cam macam kenal laa.. pemes la beliau skrg erk.. nk tt pn takder masa.. gilak aa..
sifu ayipp.. skrg waktu bertenang.. tiba masa nnti wa akan cube tips2 anda yg pawer tuh.. tenkiu.. hope2..tips2 ni menjadi..start bln depan da leh bwat aa

peruzz said...

mula aku dah agak sape otai ni.. lagik ngan no.plat tuh.. helmet die yg mahai2 tuh kan..yg mjadi pujaan ati bling2 tuh kan.. hehe

ayip said...

ct...awak misti kenai punya..dia memang ada deal ngan awak kan??

hehehe...

peruzz
anda dah praktik ka??nnti YM sy..saya nak tau perkembangannya...dasyat lar..nnti leh grow income lagik...hebat tol sifu peruzz nie..

peruzz said...

sombong rr sifu mab7177 nih.. lepas ni.. kalo aku gi kl.. aku nmpak plat ni.. aku kasik rantai kt tiang..br die tau... hahaha..

jeguk said...

salam...

iskhh...camner aku nak belajar teknik2 nih??Nak join TTpun payah..emmm MAB 7177??? Otai segambut??memang aku x kenal ler..

xperla..xde rezeki aku...

kalau xdapat berTT ngan otai segambut nih...tp dapat berTT ngan ko ayip...ko boleh revealkan kat aku ker teknik2 nih?...

Farid said...

Ayip,
Ada plan outstation dtg kuantan x?kalau ada helo2 la ambe kat sini...:),

WooowW,
Sifu peruzz byk ilmu tp xder pn citer kat waaa..Sob sek sob sek

Nahar said...

weh otai... TT kat depan opis aku jer tuh..
lain kalai meh lepak opis aku.. bleh lepak lelama sikit, mamak pun banyak

peruzz said...

orang kaya farid..
takder tips ape pun.. sifu ayipp ni mmg suke wat gempaqq.. gosiipp.. da macam wartawan artis lak sifu ayipp ni.. gossip jerk.. hahaha..
kalo ade pun... aku dah citer dahh

Anonymous said...

ayib...rasa den cukup konal mamat nie...MAB7177 siap online dgn den lagi..pasal nie..walaupun sayabas den ucap kat mamat nie...

-asrimiat-

Anonymous said...

to get business opportunity juz visit our website http://www.kltp.net/b29

Blog Widget by LinkWithin