Tuesday, September 28, 2010

Server Bicarajutawan.com akan ditutup?

Memang semua yg diketahui...forum BJ.com bukanlah tempat untuk mengaut keuntungan semata2..

tp semenjak dua nie...server BJ selalu sangat down? sebab apa iyer?

adakah ianya akan ditutup?
apa pandangan anda?

7 comments:

tuanbri said...

BJ cam dah tak boleh masuk je bro skrg ni...

p/s: website aku bukan blogspot lagi bro...tuanbri.com

jemput datang ke open House Satu Solution pada 2 hb October 2010

Anonymous said...

ada masalah sket lar tuan bri.
kemungkinan BJ akan ditutup kot..
kawan pong tak pasti, tp owner cakap..financial tuk cover up server bermasalah..

mungkin kena donate sikit2 kot...iyer lar..BJ mana ada income..diwujudkan atas nama komuniti org melayu..

klu forum lain base on sponsor daripada forex..tp BJ tidak..

sama2 lah kita doakan forum BJ pulih semula..

bird said...

sayang la pulak.. bj tu tempat discussion yang bagus.. especially utk melayu.. info-info dalam tu pun byk yg berguna..

berapa minimum yg diperlukan sekarang? berapa operation cost? siapa nak contact?

kalau amount tak byk, maybe aku bleh tlg tanye2 kan mana2 dermawan-dermawan yg nak bantu maintain bj tu..

Anonymous said...

bird..tq for helping..

derma atau sponsor daripada tuan..tak diukur dengan nilai yang tinggi...cukup dengan keikhlasan yang tuan salurkan..

Insyaallah..kami berharap agar BJ dapat bertapak dan aktif semula..

tuan boleh salurkan kewangan tersebut pada : http://www.bicarajutawan.com/forum/thread31464.html#post527019

atau menghubungi sdr ryme / munir melalui emel admin@bicarajutawan.com

ayip

Anonymous said...

Sudah lama tak masuk BJ. Saya cadangkan Tuan punya BJ compile tips/artikel/maklumat berguna dalam forum tu dan jual sebagai ebook. Ahli Bj yang menulis tidak boleh claim royalti dan tuan punya BJ tidak boleh ambil untung. Semua keuntungan adalah untuk kos server BJ dan main cashflow101.

Faizul Zulkifli said...

Aku setuju untuk mendonate sikit walaupun tak banyak. Sebenarnya, potiential client aku pun byk dpt info dari bicarajutawan tentang produk2 aku.

Harry said...

Hi, Nice post! Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Harry
harry.roger10@gmail.com

Blog Widget by LinkWithin