Saturday, November 21, 2009

Super OD

*terdeleted

p.s : aku deletedkan..sbb takut jdk ajaran salah....wakakkakaa

8 comments:

akak_adoi said...

pehhhhhhhhhh...cam menarik..tapi agak takut la...
byk tu...takut x ter manage....silakan pada yang berani...

Matjoe said...

techniquely possible but,
please share on the calculation.
practically,
loan 200K ni gaji kene strong baru lepas. Pastu xleh buat loan utk apa2 benda lain (umah, kete n etc), unless gaji 4k above maybe bleh buat.
syarat kena ada 50k lak tu.

mat yie said...

macam menarik... kalo ada 15k boleh jalan ka ini method? atau kurangkan loan asb kepada 50K? is it possible?

dee said...

good idea

sourplum said...

the money involve is too big for me.
silakn yg laen2 utk mncuba.
anyway it's a nice idea =)

ayip said...

kawan tak penah cuba...tp pada yang berminat..sila calculate dahulu..jika ada apa2 risiko...sila tanggung sendirik...:D

Anonymous said...

nampak cam boleh aje tapi cashflow misti super plus...

Anonymous said...

en ayip

boleh tlg email ke super OD ni?
mcmna nak buat dia?
tq

fauzi76@yahoo.com

Blog Widget by LinkWithin