Wednesday, September 16, 2009

bersawang...

takde apa yang nak aku update....badan pun tak brape sihat...pas raya aku akan wat satu entry pasai real case study.....dan nak tgk gak..macam mana dia uruskan duit dari zero.....

kesempatan ini.....kawan ingin ucapkan salam syawal..dan pohon maaf jika andai ada kesilapan kata atau perbuatan yang dilakukan sama ada secara sedar atau tidak...di waktu TT ker..atau pecah umah ker atau main futsal ke...atau dalam calling2 ker....atau pape sj....


salam aidilfitri...

5 comments:

najib @ nogix said...

Hehehe..demam memanjang ja hang ni.Moga cepat sembuh la ye..Takpe,pehni makan minum sakit demam ada orang jaga..

sepul_besut said...

Selamat Hari Raya Ayip

impianku said...

Salam lebaran...
dah pas raya ni...bila nk wat n3 baru....x sabar dah ni...

go bro...

sepul_besut said...

yip.. mana entry baru pasai real kes study? xsabar menunggu nak bc dh nie..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam ayip....

aku pun mcm tuh gak. mtk ampun..maaf zahir dan batin.

slmt hari raya yew ayip.

bila nak update cite baru nih?

Blog Widget by LinkWithin